Een dag op de Paltz: voor groep, familie en personeel uitje.

Midden in ons land ligt tussen Soesterberg en Soest, Landgoed De Paltz. Dit gebied, van bijna 100 hectare “gerepte” natuur is ooit vernoemd naar een groep Duitse vluchtelingen die in het midden van de 18e eeuw, vanuit Rheinland Pfalz, in Nederland een veilig heenkomen vonden.

In het hart van dit prachtige landschap is het Herman van Veen Arts Center gevestigd. Een sociaal maatschappelijk kunstencentrum waar, door het Herman van Veen Arts Center en de vrije onderneming in de kunsten Harlekijn Holland, op bescheiden schaal en passend bij de bosrijke omgeving voorstellingen, concerten, festiviteiten, exposities, seminars en lezingen worden georganiseerd. Naast optredens door gerenommeerde artiesten ligt het accent vooral ook op het creëren van exposities en speelmogelijkheden voor jonge, getalenteerde kunstenaars. 

Ook theatermaker Folkert Wesseling is op het Arts Center regelmatig te zien in verschillende producties. Folkert kunt u kennen van de Theaterbus waarmee hij, in samenwerking met het Nationaal Openbaarvervoers Museum te Ouwsterhaule, zes jaar lang rond het Tjeukemeer toerde. 

Folkert en het museum vonden het tijd om het Tjeukemeer met rust te laten en de bus naar Soest te sturen.  U kunt "Een dag op de Paltz” beleven in het Frysk. Een compleet verzorgd arrangement, met koffie/thee, een rondleiding over het landgoed in het Frysk door Folkert, een broodje, soep en sap en daarna een voorstelling naar keuze.

Mocht u interesse in dit arrangement hebben, dan bespreken we samen met u, uw wensen en maken we een offerte op maat!

Voor meer informatie kunt u bellen met Folkert Wesseling: 06-12279205.

<< Ga terug naar de vorige pagina

Published on  June 21st, 2018