Dat is “BUSterbaarlik”

Folkert Wesseling Theaterman presenteert:

Een voorstelling die je niet laat lopen!

Dat is “BUSterbaarlik”

“BUS”terbaarlijk is een voorstelling van Folkert Wesseling. Dit in samenwerking met het Nationaal Openbaar Vervoersmuseum te Ouwsterhaule. Om deze 5 jarige samenwerking te vieren gaan we dit jaar 5 keer de tour organiseren.

En dat doet Folkert Wesseling, op zijn eigen manier. Hij zoekt altijd een andere manier van theatermaken dan dat mensen gewend zijn. Hij staat nog niet in theaters, maar hij maakt zijn eigen podium in een bus. “De theatrale sfeer is dan zoveel beter, ieder heeft contact met elkaar en dat zorgt voor prachtige momenten”.

“BUSterbaarlik” is een nieuwe vorm van naar het Theater gaan. Publiek krijgt ook geen doorsnee voorstelling te zien, maar een mix van cabaret en theater.

Ook zit het publiek niet in de zaal, maar in een bus. Tevens maakt deze bus een rit rondom het Tjeukemeer. Al rijdende worden de mensen getrakteerd op hilarische scenes. Men maakt onder andere kennis met de Heer Ubo. Deze man zal ervoor zorgen dat uw theatrale reis in goede banen verloopt. De vraag is natuurlijk of dat wel gaat lukken. Samen met zijn “bus stewardessen” hoopt hij voor u een zo mooi mogelijke reis te verzorgen (theater). Gedurende de reis zal Ubo u het een en ander vertellen over de natuurlijke omgeving, en zijn vele ervaringen als reisleider zijnde (cabaret).

Door deze theatrale mix zal BUSterbaarlik menigeen verrassen en is daarom geschikt voor jong en oud! Deze bus wilt u niet missen!

Wanneer: Iedere maand (juni tot en met oktober 2016) 1 keer op zaterdag.

Waar: NOV busmuseum te Ouwsterhaule ? j.veldstraweg 46a

Vertrek:
25 juni om 20.00  / 23 juli om 20.00  / 20 augustus om 20.00  /  24 september om 16:00 / 29 oktober om 16:00

Gaarne reserveren via:
info@novmuseum.nl
of telefonisch 0513-795068

<< Ga terug naar de vorige pagina

Published on  June 21st, 2018