Busverhuur

De verhuur van de autobussen is met ingang van 2015 ondergebracht in NOV Touring B.V.  De autobussen worden uitsluitend met chauffeur verhuurd. Wij beschikken over een volledige vergunning voor het uitvoeren van personenvervoer, zowel nationaal als internationaal. Voor internationale reizen wordt gebruik gemaakt van bus 36. De autobussen worden goed onderhouden door de monteurs van het museum. De monteurs en chauffeurs zijn allemaal vrijwilligers en hebben jarenlange ervaring opgedaan in het openbaar vervoer.

Wij beschikken over verschillende types bussen waarmee, op een comfortabele manier, uw rit kan worden uitgevoerd. Daarnaast kunt u ruimte in ons museum huren, bijvoorbeeld aansluitend aan uw trouw- of jubileumrit. Voor sommige van uw gasten zal het jaren geleden zijn, dat zij in een bus zaten en wordt het voor hen een onvergetelijke rit en/of een trip terug in de tijd. Ook verhuren wij onze bussen, uiteraard in gepaste stijl, voor rouwvervoer. Voor een prijsopgaaf kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0513-795068 of via ons E-mailadres: info@novmuseum.nl

Receptie of feest
Een receptie of feest kan eventueel geheel door ons worden verzorgd met een hapje en een drankje tegen een nette prijs. Maximaal 50 personen.  Het museum maakt voor de buffetten gebruik van een cateringbedrijf.

Voorwaarden en huurprijs
De huurprijs van onze bussen is o.a. afhankelijk van de gewenste bus, de af te leggen afstand en het aantal uren, dat u de bus wilt huren. De dieselprijs beïnvloed de huurprijs natuurlijk ook.

Naast de bussen kan er ook een Citroën oldtimer (particulier bezit) gehuurd worden, bv. voor een trouwrit. De oldtimer wordt uitsluitend met een vaste chauffeur verhuurd.

Laat ons weten wat u in gedachten heeft en u ontvangt op korte termijn een offerte. Voor nadere informatie over het huren van onze bussen kunt u contact opnemen met onze afdeling busverhuur, telefoon 0513-795068 of via ons E-mailadres: info@novmuseum.nl

 

De volgende 6 bussen zijn te huur:

1.  Bus 36: DAF Smit Orion, bouwjaar 1990.

 

2.  Bus 3121: DAF Hainje, bouwjaar 1988.

 

3.  Bus 9498: Den Oudsten DAF, bouwjaar 1983.

 

4.  Bus 5509: Leyland Den Oudsten, bouwjaar 1971.

 

5.  Bus 413: Leyland Royal Tiger Worldmaster, bouwjaar 1966.

 

6.  Bus 4710: Leyland Werkspoor, bouwjaar 1958.

Published on  April 12th, 2017