Laatste nieuws

Feest op 25 maart

25 maart vieren we het 20 jarig bestaan van het museum. We doen dit door het organiseren van een "open dag" We nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen achter de schermen van NOV. U kunt  onder anderen het onderdelenmagazijn bezoeken waar uitleg wordt gegeven. Wellicht vindt U daar het onderdeel waar al lang naar werd gezocht.

Onze vrijwilligers geven uitleg over het onderhoud en revisie van onze bussen. Uiteraard kunt U informatie krijgen over het huren van onze bussen. In het museum treedt de bekende friese zanger Adri de Boer op. Natuurlijk zal Adri ook liedjes vertolken over het openbaar vervoer. In het museum kunt U uitleg krijgen over de digitale modelspoorbaan. Tevens kan een rustmomentje worden ingelast in de bibliotheek tussen de honderden boeken over het openbaar vervoer. De vragen die U wellicht heeft over mogelijkheden voor een feestje of overnachten op de camperplaats, kunnen gesteld worden aan onze medewerkers.

Op het terrein is catering aanwezig waar U een hapje en drankje kan kopen. Er is een mogelijkheid om met een bus van het museum de omgeving te verkennen.

                                                                                                                                                                                                                               

<< Ga terug naar de vorige pagina

Published on  November 13th, 2021