Sponsors en donateurs

Als openbaar vervoerliefhebbers (materieel, exploitatie, modeltreinen/-bussen) in de ruimste zin van het woord weten we dat in ons land de laatste jaren er een en ander veranderd is. Toch zijn er gelukkig nog velen geïnteresseerd in het openbaar personenvervoer.

Deze sponsors gingen u reeds voor:


 

 

 

 

Samen kunnen wij als OV liefhebbers daar een niet te onderschatten bijdrage aan leveren, althans als we daar eensgezind aan meewerken.

De Stichting Nationaal Openbaar Vervoermuseum nodigt daarom iedereen, die de instandhouding van de geschiedenis van het Nederlandse OV ter harte gaat, uit om dit ook daadwerkelijk te laten blijken door donateur of sponsor te worden van deze stichting.

De Stichting werd opgericht in 2003 door enige werknemers van het OV bedrijf NoordNed.

De stichting heeft door vele particuliere bijdragen en door bedrijven die het museum sponsoren het onderhoud van o. a. bussen mogelijk gemaakt en wil dat ook in de toekomst graag blijven doen.

De stichting ontvangt geen subsidie en draait zelfstandig dmv de busverhuur en de bijdragen van de sponsors en donateurs.

Als het behoud van dit historisch erfgoed u aanspreekt, word dan donateur of sponsor van de Stichting Nationaal Openbaar Vervoermuseum!

NOV infomagazine
Enkele malen per jaar verschijnt het NOV Infomagazine, waarin ingegaan wordt op een actueel onderwerp en is geïllustreerd met fraaie foto’s en afbeeldingen. Het magazine is gratis voor de donateurs en sponsors van het museum.

Sponsor of donateur worden van de stichting NOV Museum

U kunt als particulier of als bedrijf sponsor of donateur worden van de stichting Nationaal Openbaar Vervoer Museum:

Particulieren
Voor tenminste 19 euro per jaar bent u al donateur en ontvangt u het infomagazine gratis.

Print hiervoor het speciale inschrijvingsformulier uit en vul het in, u kunt het inschrijvingsformulier bij het museum afgeven (tijdens openingstijden) of opsturen.

Een andere mogelijkheid is om een e-mail naar het museum te sturen met daarin uw naam en adres gegevens, onder vermelding van:
Donateur NOV Museum worden.

Door het donatiebedrag over te maken op:
rekeningnummer NL56RABO0140558934 t.n.v. St. NOV, Ouwsterhaule, o.v.v. donatie NOV

wordt u automatisch donateur* van het NOV Museum en ontvangt u het infomagazine gratis.Let op! Het rekeningnummer van het NOV Museum is gewijzigd !!!
Het nieuwe rekeningnummer is: NL56RABO0140558934

 

Bedrijven
Als u als bedrijf sponsor wilt worden van de stichting Nationaal Openbaar Vervoer Museum neem dan contact op met het museum (tijdens openingstijden) of vul de contactpagina in.

Voor bedrijven heeft het museum verschillende reclame mogelijkheden om uw bedrijf te promoten en/of meer naamsbekendheid te geven. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Op ander wijze sponsoren
Mocht u op een andere manier het museum willen sponsoren of middelen verschaffen neem dan contact op met het museum (tijdens openingstijden) of via de contactpagina .

Published on  April 1st, 2019