Sponsors/Donateurs

Sponsors en donateurs

 

Als openbaarvervoerliefhebber van materieel, de exploitatie, modeltreinen, bussen en andere vormen van openbaarvervoer zien we het OV continu veranderen. Als museum willen we de geschiedenis van het openbaar vervoer in al z'n vormen tentoonstellen.

De Stichting Nationaal Openbaar Vervoermuseum nodigt daarom iedereen, die de instandhouding van de geschiedenis van het Nederlandse OV ter harte gaat, uit om dit ook daadwerkelijk te laten blijken door donateur of sponsor te worden van deze stichting.

Deze sponsors gingen u reeds voor:


 

 

Bedrijfsfilm van Videotrans

https://player.vimeo.com/video/365057955

 

 

 

 

 

 

 

 

Het NOV infomagazine,

Een aantal keren per jaar verschijnt het NOV magazine. Hierin staan wetenswaardigheden en foto's over het museum en aanverwante zaken. Het blad wordt gratis toegezonden aan donateurs. 

Sponsor of donateur worden van de stichting NOV Museum !!!!   

U kunt als particulier of als bedrijf sponsor of donateur worden van de stichting Nationaal Openbaar Vervoer Museum:

Particulier
Voor tenminste 19 euro per jaar bent u al donateur en ontvangt u het infomagazine gratis.

Print hiervoor het speciale inschrijvingsformulier uit en vul het in, u kunt het inschrijvingsformulier bij het museum afgeven (tijdens openingstijden) of opsturen.

Een andere mogelijkheid is om een e-mail naar het museum te sturen met daarin uw naam en adres gegevens, onder vermelding van:
Donateur NOV Museum worden.

Door het donatiebedrag over te maken op:
rekeningnummer NL56RABO0140558934 t.n.v. St. NOV, Ouwsterhaule, o.v.v. donatie NOV wordt u automatisch donateur* van het NOV Museum en ontvangt u het infomagazine gratis.Bedrijf
Als u als bedrijf sponsor wilt worden van de stichting Nationaal Openbaar Vervoer Museum neem dan contact op met het museum (tijdens openingstijden) of vul de contactpagina in.

Voor bedrijven heeft het museum verschillende reclame mogelijkheden om uw bedrijf te promoten en/of meer naamsbekendheid te geven. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Op ander wijze sponsoren
Mocht u op een andere manier het museum willen sponsoren of middelen verschaffen neem dan contact op met het museum (tijdens openingstijden) of via de contactpagina .

Published on  May 19th, 2022